Точну дату, коли ми збіглися називати не буду, бо не памятаю. Але вперше втрьох "група таваріщєй с братскава Вастока" в особі мене, Helviga та Slаvena зібралися у густючих лісах під Києвом на спільні пострілялки десь наприкінці 2007 року. Останні пройшли на ура. Докотилися до того, що трохи не вчинили бойові дії з групою толкієнів, які невідомим дивом намалювалися у тих же краях. Вже не кажучи про хороші пострілялки зі стволів магнум класу та Дрозда. В той же час і розпочалися розмови про єднання київської хардбольної спільноти у більш менш організоване кодло.
Я не збрешу проти істини, якщо лаври організатора та ідейного натхненника київського хардболу сміливо припишу таваріщу Helvigu. Дійсно людина взялася зап це діло з усім можливим ентузіазмом, незважаючи на вагон і маленький візочок власних проблем. Вишукувати в мережі і на форумах потенційних учасників, плюс намагання хоча б звести їх в одному місці (я вже не кажу про те, щоб реально пояснити людям, що хард це аж ніяк не борьба садистів) - та ще морока. Тож можна сказати, що завдяки саме його потугам ми сяк-так зібралися докупи.
Як уже всім стало відомо бойовий дебют київської команди відбувся на зльоті Весна 2009 у місті Одеса. Ознайомившись з деталями зльоту всі можуть переконатися, що кияни заслужили на похвальні відгуки.
Одразу ж після зльоту склад київської команди почав повільно, але вірно розростатися. Отож виникла невелика необхідність так сказати "формалізувати" наше існування.
Отже, я - Український партизан, київський хардер з невдячним страйкбольним минулим, «как прєзідєнт шкідскай рєспублікі афіцияльна заявляю» про створення київської хардбольної команди «301 легкопіхотна бригада»
Команда налічує 4 постійних гравців (Helvig, Slaven, Ukr_partyzan, Devtez) та 3 новачків (Shermanleon, Андрій, Олег) , які з активністю набуватимуть статусу постійних учасників.
Хардбольна команда «301 легкопіхотна бригада» (скорочено 301 ЛПБ) являє собою тактичну групу, призначення якої є обєднувати людей всіх вікових категорій на теренах Київщини навколо захоплення тактичною грою під назвою хардбол.
Чому саме така назва?
По-перше: Самі по собі тактичні симулятори (хард, страйк, пейнт чи лазертаг) імітують у більшій чи меншій мірі і маштабі піхнотний бій. І так само в цих іграх практично відсутнє (є лише рідкісні виключення) важке озброєння та бойова техніка. Отже тактичні ігри імітують бій піхоти з наявним ручним стрілецьким озброєнням.
По-друге: легка піхота за своїми ознаками є родом піхоти, призначенням якої є ведення високоманеврених бойових дій в особливих умовах (бойові дії у різних ландшафтах та кліматичних зонах) в тривалому відриві від порстійних баз та підтримки важкої техніки та озброєння. Що органічно переплітається з концепцією тактичних ігор.
Основні завдання групи:
• Пропаганда і розвиток хардболу, а також інших видів тактичних видів спорту та теренах Київщини;
• Організація тренувань з тактичних ігор серед своїх членів;
• Здійснення допризовної військово-спортивної підготовки серед своїх членів;
Емблема команди - Чорний арбалет на червоному полі. Арбалет (куша) - давній герб міста Києва. Арбалет символізує регіональну приналежність нашої команди.
_________________ http://www.partyzan.kiev.ua/ - ПАРТИЗАН - український військово-патріотичний веб-сайт.
|